Hyvinvointipalvelua vuodesta 1998 lähtien!

Nettiajanvaraus

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hoitola Solania
Kultasepänkatu 5
04250 KERAVA

Y-tunnus: 14565934
Puh: +358505172729

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hoitola Solania:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Hoitola Solania

Keravalla sijaitseva Hoitola Solania tarjoaa rentouttavia hengähdystaukoja arjen kiireiden keskellä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi.

Hoitola Solania
Kultasepänkatu 5, 04250 Kerava
Sisäänkäynti Sampolankaaren puolelta, hoitola sijaitsee ns. 0-kerroksessa.

Avoinna:

Ajanvarauksella, myös iltaisin
Kotikäynnit sopimuksen mukaan lähiseudulla (Kerava, Järvenpää, Tuusula, Pohjois-Vantaa). Kotikäyntilisä on 20 euroa.

Maksutavat:

Käteinen ja yleisimmät maksukortit

Hoitohintoihin sisältyy alv 24%.  Tuotteiden hintaan sisältyy 14 % tai 24% alv.

Peruutusehdot:

Peruutukset 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muussa tapauksessa veloitan 50% varatun ajan hinnasta. Sairastumistapauksissa ota yhteyttä puhelimitse.

Yhteystiedot

Hoitola Solania

Kultasepänkatu 5

04250 KERAVA

+358505172729

leena.kuutti@solania.fi

Y-tunnus: 1456593-4