Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Tule mukaan voimaantumaan ja avaamaan sydäntäsi!


Sydänpiiri-ryhmämme on täynnä! 
Jos Sinulla on oma ryhmä, jolle tarvitset kokoontumistilaa, ota yhteyttä! 

Nykyään kun elämme kiireisessä, suorituskeskeisessä kulttuurissa, ei kaikilla ole paikkaa oman itsen voimaantumiselle, vahvistumiselle.

Koemme helposti kuormitusta, levottomuutta, turhautumista, ahdistusta ja väsymme arjessa. Patoamme kasaantuneita vihan tunteita sisäämme tai puramme niitä ympäristöömme negatiivisella tavalla.

Sydänpiiri on tässä ajassa mahtava tapa päästä palautumaan ja voimaantumaan sekä päästä henkisessä kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle ja aktivoida hyvällä tavalla vastaanottava ja antautuva voima itsessämme. Piirissä voit olla täysin omana itsenäsi sellaisena, kuin siinä hetkessä olet. Irti rooleista, yrityksestä olla jotain muuta, yrityksestä tietää mitä pitää tai tulee sanoa jne.

Piirissä opimme samalla todella tärkeää taitoa, kuuntelemista, sillä jokainen puhuu vuorollaan eikä puhujaa kommentoida. Helposti kommunikointi lähtee mielestä käsin. Annamme ja jopa tuputamme neuvoja ja näkemyksiämme, mietimme etukäteen, mitä sanomme ja miten reagoimme toiseen ennen kuin aidosti kuuntelemme tunnetta toisen sanojen takana. Monesti kaipaamme ainoastaan tulla kuulluksi ja nähdyksi sen hetkisen tunteemme kanssa. Piirissä tämä on mahdollista. Voimme saada pyyteetöntä rakkautta ja tukea kanssakulkijoitamme ja vahvistaa sisäistä itseämme. Saamme turvaa olla oma itsemme, kokonaisuudessamme.


Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.


Käytännössä sydänpiirin ohjelma on suurin piirtein seuraava:

  • Aloitus, (kehon herättelyä), pieni hiljentyminen (musiikki, meditointi, runo)
  • Kierros, jonka aikana jokainen vuorollaan saa puhua siitä mikä itselle juuri sillä hetkellä tärkeää. Joskus voi olla myös vain läsnä, puhumatta, kuunnellen.
  • Sen jälkeen voidaan keskustella kokemuksia jakaen
  • Tavaksi on tullut, että jokainen nostaa tarot-kortin. Ihmeen usein se heijastaa illan teemaa, joka sekin nivoutuu monesti yhteen, vaikkei yhteistä teemaa olla sovittukaan.
  • Intuitiivinen maalaus (ei tarvitse osata maalata/piirtää!). Tässä monet käyttävät kortin kuvaa/tekstiä inspiraation lähteenä.
  • Keskustelua
Tässä muutama kommentti ryhmäläisiltä:


”Avoin, luottamuksellinen, avarakatseinen keskustelufiilis”

”Piiri on ollut ihanan turvallinen paikka jutella elämän oppikoulusta ja siitä keitä me oikeasti olemme. Samalla on saanut itselleen vinkkejä ja uusia työkaluja henkisyyden herättelyyn.”

”Olen niin kiitollinen tästä piiristä, teistä kaikista. Kaikista ihanista asioista, joita olette jakaneet, lukemattomista vinkeistä ja ideoista. Odotan niin, että nähdään taas”

”Vaikka joskus tuntuu, ettei jaksaisi lähteä piiriin, on olo sen jälkeen voimaantunut ja virkeä”


Ryhmämme on aloittanut syksyllä 2019, tapaamme noin kerran kuukaudessa.
(Hoitola Solania, Kultasepänkatu 5 A)
Ryhmässä ei ole läsnäolovelvoitetta, mutta aina saat enemmän itsellesi kun olet mukana mahdollisimman usein!

Oviraha ryhmään 18 e, sisältäen myös teetä ja pientä purtavaa (myös maalausvälineet)

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot kysymyksiä ja ilmoittautumista varten:
leena.kuutti@solania.fi tai 050 517 2729