Tasapainoa elämään!

Tavoitteenani on tarjota asiakkaille apua erilaisten tunne-elämän ongelmien sekä fyysisten jumien ja kolotusten helpottamiseksi.

Stressin aiheuttamia epätasapainotiloja kehossa ja mielessä voidaan helpottaa erilaisilla hoidoilla.

Hoidoista apua eri vaivoihin

Kehossa tuntuvat jännitykset ja kivut voivat olla peräisin jo lapsuus- tai nuoruusvuosilta, jolloin on luotu tapoja ja käyttäytymismalleja tunteiden ja ongelmien purkamiseen tai niiden kieltämiseen tai peittämiseen. Tällöin kehoon on voinut kertyä jännityksiä, verenkierron tukoksia, hengityksen rajoittumista ynnä muita vastaavia oireita.

Tavoitteena voi olla halu rentoutua, saada apua lihasvaivoihin, päänsärkyihin, selkä- ja vatsavaivoihin sekä muihin vastaaviin fyysisiin vaivoihin. Jos haluat varata ajan tai kaipaat lisätietoja hoitovalikoimastani tai yksittäisistä hoidoista, ota rohkeasti yhteyttä!

Terve keho ja mieli käsi kädessä

Elämänilon katoaminen ja maassa oleva mieli voivat osaltaan heikentää esimerkiksi immuunipuolustusjärjestelmää, jolloin sairastumisalttius lisääntyy. Hoidoilla voidaan auttaa akuuteissa vaivoissa tai niillä voidaan lähteä prosessoimaan pidempiaikaisia kehon tai mielen ongelmia. Hoitojen avulla herätellään ihmisen omaa luontaista paranemiskykyä, tietoa ja ymmärrystä joka on meissä kaikissa.

  • Jo yksikin hoitokerta rentouttaa ja voi tuoda helpotusta vaivoihin.
  • Pitkään kestäneissä vaivoissa tarvitaan yleensä useampi hoitokerta viikon/kahden tai vaikka kuukauden välein.
  • Hoidossa voi käydä halutessaan myös esimerkiksi kerran kuukaudessa ylläpitämässä hyvää vointiaan. 

Hoitojen tukena käytän tarpeen mukaan myös Frantsilan kotimaisia kukkaterapiatippoja. Niitä voi käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Kehoterapia ja hengityksen ohjaus

Kehoterapiassa pyritään purkamaan kehossa olevia lihasjännityksiä ja mielen tunnelukkoja sekä vapauttamaan hengitystä. Kosketuksen avulla tunteet saavat nousta solumuistista pintaan ja vapauttaa kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan kevyttä pehmeää hierontaa, nivelrentoutusta, hengitysharjoituksia ja tiedostavaa kosketusta. Kehoterapia tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Hinta 62 euroa /tunti

Energiahieronta

Energiahieronta on yhdistelmä energiahoitoa, shiatsua, akupainelua, intialaista päähierontaa ja vyöhyketerapiaa. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin. Energia virtaa lempeän kosketuksen, kevyen hieronnan ja painelun avulla hoidettavaan. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Hinta 62 euroa /tunti

Reiki-energiahoito

Reikihoito on lähtöisin Japanista. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan myös erilaisia (Mikao Usuin kehittämiä) tekniikoita, joiden avulla voi hyödyntää reiki-energiaa. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Hinta 62 euroa/tunti

Shiatsu

Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva, Japanissa kehitetty hoitomuoto. Kehoa käsitellään shiatsussa painelemalla, hieroen ja venytyksin. Hoidossa käsitellään meridiaani- eli energiakanavia sekä akupisteitä. Shiatsusta on saatu apua esimerkiksi stressivaivoihin, migreeniin ja selkäongelmiin. Hoitotyylini on lempeä ja kuunteleva. Tarkoitus on, että asiakas pystyy myös rentoutumaan hoidossa. Hoito tehdään patjalla lattialla, asiakkaalla yllään joustava asu.

Hinta 62 euroa /tunti

Intuitiivista hierontaa herkällä, kuuntelevalla kosketuksella

Intuitiivinen hieronta – kuunteleva kosketus on olennainen osa hoitovalikoimaani. Lempeä, mutta kuitenkin tuntuva, kuunteleva kosketus sekä rauhallinen, hiljainen läsnäolo auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan ja pääsemään jännitteistä. Rentoutuneeseen tilaan ei pyritä pakottamalla sen enempää mieltä kuin kehoakaan, vaan hierontakosketusta voi kuvailla paremminkin suostuttelevaksi ja hyväksyväksi. Hoidon vaikutus on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja syvällinen.

Hoidossa mukana:

  • Akupisteiden käsittely

  • Aromaterapia: eteeriset öljyt auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan, virkistymään ym tarpeen mukaan.

  • Tuoksuherkälle hoito tehdään tuoksuttomalla pohjaöljyllä, ilman aromaterapeuttisia öljyjä.

  • Vyöhyketerapia: jalkaterien (ja korvien) heijastepisteet

  • (Emäksis-mineraalinen suola: öljyn seassa, vähentää kehon happamuutta ja hoitaa ihoa)

Hoitokohteina kaikenlaiset mielen ja kehon jännitykset, stressivaivat, unettomuus, kivut ja säryt ynnä muut vastaavat vaivat.

Hinnasto:

35 euroa/30 min

48 euroa/45 min

64 euroa /tunti

85 euroa/1,5 tuntia

Intialainen päähieronta

Rentouttavaa hierontaa hartiaseudun, niskan ja pään alueelle. Yhdistettynä akupisteet ja intialainen päähieronta. Intialaista päähieronta käytetään helpottamaan stressivaivoja, päänsärkyä ja lihasten jännityksiä sekä silmien ja korvien ongelmia. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tai maatessa. Päähieronta on mahdollista tehdä myös öljyllä.

Hinta 35 euroa/30 minuuttia

Kasvojen/yläkehon energisoiva hoito

Lempeä, mutta tehokas puhdistus emässuolalla ja lämpimillä hauteilla. Kasvojen alueen akupisteiden painelu ja hieronta ayurvedisellä Shirodara-öljyllä, kookos- tai viinirypäleensiemenöljyllä (tehosteena tarpeen mukainen eteerinen öljysekoitus). Niska-hartiaseudun ja pään alueen hieronta. Todella tehokas kasvojen ja koko yläkehon käsittely, joka virkistää koko kehoa ja mieltä.

Hinta 52 euroa/ n. 45 min