Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Tasapainoa elämään!

Tavoitteenani on tarjota asiakkaille apua erilaisten tunne-elämän ongelmien sekä fyysisten jumien ja kolotusten helpottamiseksi.

Stressin aiheuttamia epätasapainotiloja kehossa ja mielessä voidaan helpottaa erilaisilla hoidoilla.

Hoidoista apua eri vaivoihin

Kehossa tuntuvat jännitykset ja kivut voivat olla peräisin jo lapsuus- tai nuoruusvuosilta, jolloin on luotu tapoja ja käyttäytymismalleja tunteiden ja ongelmien purkamiseen tai niiden kieltämiseen tai peittämiseen. Tällöin kehoon on voinut kertyä jännityksiä, verenkierron tukoksia, hengityksen rajoittumista ynnä muita vastaavia oireita.

Tavoitteena voi olla halu rentoutua, saada apua lihasvaivoihin, päänsärkyihin, selkä- ja vatsavaivoihin sekä muihin vastaaviin fyysisiin vaivoihin. Jos haluat varata ajan tai kaipaat lisätietoja hoitovalikoimastani tai yksittäisistä hoidoista, ota rohkeasti yhteyttä!

Terve keho ja mieli käsi kädessä

Elämänilon katoaminen ja maassa oleva mieli voivat osaltaan heikentää esimerkiksi immuunipuolustusjärjestelmää, jolloin sairastumisalttius lisääntyy. Hoidoilla voidaan auttaa akuuteissa vaivoissa tai niillä voidaan lähteä prosessoimaan pidempiaikaisia kehon tai mielen ongelmia. Hoitojen avulla herätellään ihmisen omaa luontaista paranemiskykyä, tietoa ja ymmärrystä joka on meissä kaikissa.

  • Jo yksikin hoitokerta rentouttaa ja voi tuoda helpotusta vaivoihin.
  • Pitkään kestäneissä vaivoissa tarvitaan yleensä useampi hoitokerta viikon/kahden tai vaikka kuukauden välein.
  • Hoidossa voi käydä halutessaan myös esimerkiksi kerran kuukaudessa ylläpitämässä hyvää vointiaan. 

Hoitojen tukena käytän tarpeen mukaan myös Frantsilan kotimaisia kukkaterapiatippoja. Niitä voi käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Valon Kosketus -terapia (intuitiivinen energiahoito)


Hoito on tasapainottava ja puhdistava. Se on syvälle menevä, ihmisiä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Kun vanhaa tukkeutunutta energiaa saadaan puhdistettua, alkavat sekä hoidettavan keho, että mieli eheytyä. Hyväksyvä, kuunteleva kohtaaminen ja kosketus, sekä lämmin myötäeläminen auttavat hoidettavaa rentoutumaan hoidossa. Hän voi tuoda kipeätkin tunteensa näkyville ja luottaa siihen, että hänet kohdataan kunnioittaen hänen omia tuntemuksiaan. Hoidettavan tietoisuus kasvaa ja sen myötä myös suhde omaan kehoon ja mieleen vahvistuu. Tietoisuuden lisääntymisen kautta myös oma elämänasenne ja ihmissuhteet voivat kohentua. Valon Kosketus- hoidosta saa usein apua stressiin, jännitykseen, unettomuuteen ja pelkoihin. Se on hyvänä tukena myös fyysisissä vaivoissa, kivuissa ym., tai kun hoidettava on toipumassa sairaudesta. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla on vaatteet ja peite päällä. Hoito on aina yksilöllinen ja se tapahtuu sekä kehon, että energiakenttien kautta käsitellen. Itse hoidon kesto noin 70 min, alku- ja loppukeskusteluineen varataan aikaa noin 90 min.


Hinta 85 euroa/60-90 min


Sarjahoito 3x
Hinta 240 euroa

Energiahieronta

Energiahieronta on yhdistelmä energiahoitoa, shiatsua, akupainelua, intialaista päähierontaa ja vyöhyketerapiaa. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin. Energia virtaa lempeän kosketuksen, kevyen hieronnan ja painelun avulla hoidettavaan. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 63 euroa/60 min

Reiki-energiahoito

Reikihoito on lähtöisin Japanista. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan myös erilaisia (Mikao Usuin kehittämiä) tekniikoita, joiden avulla voi hyödyntää reiki-energiaa. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 63 euroa/60 min

Psykofyysinen hengitysterapia/

kehoterapia

Hengitys- ja kehoterapiassa pyritään purkamaan kehossa olevia lihasjännityksiä ja mielen tunnelukkoja sekä vapauttamaan hengitystä. Kosketuksen avulla tunteet saavat nousta solumuistista pintaan ja vapauttaa kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan kevyttä pehmeää hierontaa, nivelrentoutusta, hengitysharjoituksia ja tiedostavaa kosketusta. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 72 euroa /75 min

Kuunteleva kosketus


Kuunteleva kosketus on lempeää, kehoa ja mieltä kuuntelevaa, rauhallista kosketusta. Hiljainen läsnäolo auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja pääsemään jännitteistä. Rentoutuneeseen tilaan ei pyritä pakottamalla sen enempää mieltä kuin kehoakaan, vaan kosketusta voi kuvailla paremminkin hyväksyväksi ja suostuttelevaksi. Hoidon vaikutus on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja syvällinen.

Tämä hoito sopii hyvin myös koti- tai laitoskäynteinä tehtyihin hoitoihin.

Hoidon hinta hoitolalla 65 euroa/ n. 1 tunti

Kotikäyntien ajat/hoitojen pituudet ja hinnat ovat tapauskohtaisia. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin


Tuoksujen taikaa chakraöljyillä

Syvärentouttava, energisoiva kevyt hieronta ihanilla chakraöljyillä. Käsitellään selkä, jalkaterät, vatsan alue, kädet, niska-hartiaseutu ja pää
Koska öljyt ovat muutaman eteerisen öljyn valmiita sekoituksia, on yleensä käytössä 1-2 sekoitusta.
Valitsemme öljyn yhdessä pienen haastattelun jälkeen.
Valinnassa mietitään sekä fyysiset että henkiset tarpeet (esim. mielialan kohottaminen, stressi, verenpaine, lihasjännitykset).Kevyt hieronta koko keholle. 

Erittäin suosittu myös hemmotteluhoitona!

67 euroa /60 min


Intialainen päähieronta

Rentouttavaa hierontaa hartiaseudun, niskan ja pään alueelle. Yhdistettynä akupisteet ja intialainen päähieronta. Intialaista päähieronta käytetään helpottamaan stressivaivoja, päänsärkyä ja lihasten jännityksiä sekä silmien ja korvien ongelmia. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tai maatessa. Päähieronta on mahdollista tehdä myös öljyllä.

Hinta 36 euroa/30 minuuttia