Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Muut hoidot

Shiatsu

Shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva, Japanissa kehitetty hoitomuoto. Kehoa käsitellään shiatsussa painelemalla, hieroen ja venytyksin. Hoidossa käsitellään meridiaani- eli energiakanavia sekä akupisteitä. Shiatsusta on saatu apua esimerkiksi stressivaivoihin, migreeniin ja selkäongelmiin. Hoitotyylini on lempeä ja kuunteleva. Tarkoitus on, että asiakas pystyy myös rentoutumaan hoidossa. Hoito tehdään patjalla lattialla, asiakkaalla yllään joustava asu.

Hinta 62 euroa /tunti

Intialainen päähieronta

Rentouttavaa hierontaa hartiaseudun, niskan ja pään alueelle. Yhdistettynä akupisteet ja intialainen päähieronta. Intialaista päähieronta käytetään helpottamaan stressivaivoja, päänsärkyä ja lihasten jännityksiä sekä silmien ja korvien ongelmia. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tai maatessa. Päähieronta on mahdollista tehdä myös öljyllä.

Hinta 35 euroa/30 minuuttia

Kasvojen/yläkehon energisoiva hoito

Lempeä, mutta tehokas puhdistus emässuolalla ja lämpimillä hauteilla. Kasvojen alueen akupisteiden painelu ja hieronta ayurvedisellä Shirodara-öljyllä, kookos- tai viinirypäleensiemenöljyllä (tehosteena tarpeen mukainen eteerinen öljysekoitus). Niska-hartiaseudun ja pään alueen hieronta. Todella tehokas kasvojen ja koko yläkehon käsittely, joka virkistää koko kehoa ja mieltä.

Hinta 52 euroa/45 minuuttia