Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Hengitys- ja kehoterapiaa

Hoidon avulla pyritään purkamaan kehossa olevia lihasjännityksiä ja mielen tunnelukkoja sekä vapauttamaan hengitystä. Kosketuksen avulla tunteet saavat nousta solumuistista pintaan vapauttaen kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan kevyttä pehmeää hierontaa, nivelrentoutusta, hengitysharjoituksia, tiedostavaa kosketusta. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla on yllään mukava asu.

Hoidon hinta 70 euroa/75 min

Vapaa hengitys, kehon rentous

Hengitys on perustoiminto, jolla on suuri merkitys koko ihmisen terveydentilaan. Kaikenlainen stressi heikentää omaa luonnollista hengitystämme. Harjoituksissa ei niinkään pyritä "hengittämään oikein", vaan rentouden ja oivalluksen kautta annetaan hengitykselle mahdollisuus palata luonnolliseen kulkuunsa.

Alempaa löydät listan asioista, joihin menetelmällä on todettu olevan vaikutusta. Oma kokemukseni on, että harjoitukset (joiden seurauksena kehon happi-hiilidioksidimäärät tasapainottuvat), laittavat elimistön omat paranemisprosessit tehokkaasti liikkeelle ja herättelevät muutenkin kohentamaan omaa hyvinvointia!

Jos haluat löytää mahdollisimman hyvän, oman tavan hengittää ja päästä kehon lukoista, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi.

Epätasapainossa oleva hengitys voi vaikuttaa esimerkiksi seuraaviin asioihin:

1. Hengitys

Hengästyneisyys, hengityksen vinkuminen, ahdistava tunne rinnassa, hengitysteiden allergiat, voimakas aivastelu, limaisuus, tukkoinen tai vuotava nenä, voimakas haukottelu tai huokailu, toistuvat poskiontelo- keuhkoputken- ja muut hengitysteiden tulehdukset, yskä, kuorsaaminen, astma.

2. Hermosto

Huimaus, pyörrytys, keskittymiskyvyn puute, ylivilkkaus, tunnottomuus, pistely ja kylmyys etenkin käsissä ja sormissa ja usein kasvoissa, liiallinen hikoilu, päänsärky, migreeni. Usein oireina myös muistihäiriöt tai tajuttomuus.

3. Sydän ja verenkierto

Sydämen tykytykset, muljahtelut, rytmihäiriöt, kivut rinnan alla, korkea verenpaine.

4. Psyyke

Eriasteinen ahdistus, jännitys, pelkotilat, masennus, ärtyneisyys, stressi, paniikkihäiriöt.

5. Ruoansulatus

Vatsan turvotus, röyhtäileminen ja ilmavaivat, ripuli, ummetus, lisääntynyt kolesterolin tuotanto.

6. Yleisesti ja uniongelmat

Suun kuivuminen, nopea väsyminen, unettomuus, uniapnea, yleinen heikkous ja krooninen uupumus, painajaiset, kutina, hikiset kämmenet, lisääntynyt virtsaamisen tarve, vuoteenkastelu tai tarve käydä vessassa öisin, yleinen heikotus ja krooninen väsymys.