Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Hinnasto

Intuitiivinen energiahoito (Valon Kosketus-hoito)


Hoito on tasapainottava ja puhdistava. Se on syvälle menevä, ihmisiä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Kun vanhaa tukkeutunutta energiaa saadaan puhdistettua, alkavat sekä hoidettavan keho, että mieli eheytyä. Hyväksyvä, kuunteleva kohtaaminen ja kosketus, sekä lämmin myötäeläminen auttavat hoidettavaa rentoutumaan hoidossa. Hän voi tuoda kipeätkin tunteensa näkyville ja luottaa siihen, että hänet kohdataan kunnioittaen hänen omia tuntemuksiaan. Hoidettavan tietoisuus kasvaa ja sen myötä myös suhde omaan kehoon ja mieleen vahvistuu. Tietoisuuden lisääntymisen kautta myös oma elämänasenne ja ihmissuhteet voivat kohentua. Valon Kosketus- terapiasta saa usein apua stressiin, jännitykseen, unettomuuteen ja pelkoihin. Se on hyvänä tukena myös fyysisissä vaivoissa, kivuissa ym., tai kun hoidettava on toipumassa sairaudesta. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla on vaatteet ja peite päällä. Hoito on aina yksilöllinen ja se tapahtuu sekä kehon, että energiakenttien kautta käsitellen. Itse hoidon kesto noin 60 min, alku- ja loppukeskusteluineen varataan aikaa noin 90 min.


Hinta 85 euroa /60-90 min

Sarjahoito 3x
Hinta 240 euroa

Energiahieronta

Energiahieronta on yhdistelmä energiahoitoa, shiatsua, akupainelua, intialaista päähierontaa ja vyöhyketerapiaa. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin. Energia virtaa lempeän kosketuksen, kevyen hieronnan ja painelun avulla hoidettavaan. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 65 euroa /60 min

Reiki-energiahoito

Reikihoito on lähtöisin Japanista. Se on rentouttava, keholle ja mielelle voimaa antava hoito. Energiahoitoa käytetään uupumuksen hoitoon, päänsärkyhin ja muihin särkyihin sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeille sairauksille. Hoitaja toimii kanavana, energian välittäjänä, josta energia virtaa lempeän kosketuksen avulla hoidettavaan. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan myös erilaisia (Mikao Usuin kehittämiä) tekniikoita, joiden avulla voi hyödyntää reiki-energiaa. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 65 euroa/60 min

Psykofyysinen hengitysterapia/

kehoterapia

Hengitys- ja kehoterapiassa pyritään purkamaan kehossa olevia lihasjännityksiä ja mielen tunnelukkoja sekä vapauttamaan hengitystä. Kosketuksen avulla tunteet saavat nousta solumuistista pintaan ja vapauttaa kehoa ja mieltä. Hoidossa käytetään tarpeen mukaan kevyttä pehmeää hierontaa, nivelrentoutusta, hengitysharjoituksia ja tiedostavaa kosketusta. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla yllään mukava asu.

Lue lisää

Hinta 74 euroa /75 min

Kuunteleva kosketus


Kuunteleva kosketus on lempeää, kehoa ja mieltä kuuntelevaa, rauhallista kosketusta. Hiljainen läsnäolo auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan ja pääsemään jännitteistä. Rentoutuneeseen tilaan ei pyritä pakottamalla sen enempää mieltä kuin kehoakaan, vaan kosketusta voi kuvailla paremminkin hyväksyväksi ja suostuttelevaksi. Hoidon vaikutus on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja syvällinen.

Tämä hoito sopii hyvin myös koti- tai laitoskäynteinä tehtyihin hoitoihin. 

Hoidon hinta hoitolalla 65 euroa/ n. 1 tunti 

Kotikäyntien ajat/hoitojen pituudet ja hinnat ovat tapauskohtaisia. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin.


Tuoksujen taikaa chakraöljyillä/

Aromaterapia

Syvärentouttava, energisoiva kevyt hieronta ihanilla chakraöljyillä.
Käsitellään selkä, jalkaterät, vatsan alue, kädet, niska-hartiaseutu ja
pää

Koska öljyt ovat muutaman eteerisen öljyn valmiita sekoituksia, on yleensä käytössä 1-2 sekoitusta.

Öljysekoitus sisältää lisäksi aidon vuorikristallin, joka hoitaa ja puhdistaa kaikkia chakroja.
Puhtautta säteilevä kirkas vuorikristalli nostaa energiatasoasi ja
luo parantavaa energiaa ympärilleen.

Valitsemme öljyn yhdessä pienen haastattelun jälkeen.

Valinnassa mietitään sekä fyysiset että henkiset tarpeet (esim. mielialan kohottaminen, stressi, verenpaine, lihasjännitykset).

Erittäin suosittu myös hemmotteluhoitona!

Hinta 67 euroa /60 min


Intialainen päähieronta

Rentouttavaa hierontaa hartiaseudun, niskan ja pään alueelle. Yhdistettynä akupisteet ja intialainen päähieronta. Intialaista päähieronta käytetään helpottamaan stressivaivoja, päänsärkyä ja lihasten jännityksiä sekä silmien ja korvien ongelmia. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tai maatessa. Päähieronta on mahdollista tehdä myös öljyllä.

Hinta 37 euroa/30 min