Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Asiakaskokemuksia


 

Olen käynyt Leenalla energiahoidoissa. Hoidon jälkeen tunnen olevani aina varmaan 10 senttiä pidempi! Minun on vapaampi hengittää, mieli on rauhainen. Aikaa myöten sisäiset solmut ovat auenneet ja luottavaisuus elämään on lisääntynyt. Suosittelen lämpimästi!

* Terhi

------------------------------

Leena osallistuu hoitotapahtumaan terapeuttina. Hän kunnioittaa asiakkaan yksityisyyttä, ja on samalla kiinnostunut asiakkaan yksityisyydestä. Hänen hoidossaan ei tule tarvetta kertoa henkilökohtaisista asioista määräänsä enempää. Leena asettuu kuulemiensa kokemusten rinnalle, kertoo itsestään vain siltä osin kuin se palvelee hoidettavan omaa kertomusta, aina kunnioittavan, mutta silti kosketuksen etäisyydellä hoidettavan takana. Leenalle on tämän vuoksi helppoa ja eheyttävää kertoa kipeistä, häpeällisistäkin kokemuksista. Hän osaa iloita myös iloitsijan rinnalla iloisista kokemuksista. Leenaan on helppo luottaa, ja vaikka hän ei painosta avoimuuteen, Leenan hoitopöydällä kokee helpon, molemminpuolisen avoimuuden, mikä itsessään jo hoitaa mieltä ja kehoa. Leenaa luonnehtii terapeuttina kunnioittava läheisyys, kyky eläytyä hoidettavan tilaan, pakoton positiivisuus ja läpikuultava hiljaisuus silloin kun on sen aika. Leenan kädet ulottuvat näkyvän toisella puolen oleviin ihmisten välisiin kosketusta odottaviin säikeisiin.

* Kosketettu

------------------------------

- kyky kuunnella herkällä korvalla
- lempeys sekä henkisesti että fyysisesti hellä ote hieroessa
- ihana huumorintaju
- on helppo löytää sama aaltopituus

* Saana

------------------------------

Leena Kultainen,

Sinusta hehkuu valoisuus, olet Itsesi kanssa tasapainossa. Tämä sisäinen rauhallisuutesi välittyy asiakkaillesi hyvänä olona ja rentoutumisena, sinuun on helppo luottaa ja rentoutua hoidossasi vastaanottamaan lämpimien, levollisten  käsiesi kautta tulevaa energiaa ja hoitoa. Sinulla on kuuntelevat Korvat, kauniit Ajatukset. Sinulla on kyky hoitaa asiakkaitasi sekä kehon, mielen että Sielun tasoilla. Olen kiitollinen, että olen saanut kokea hoitosi Lahjat ja vaikutuksen.

* Rakkaudella Elsa

------------------------------

-  hoitotyössä luotat asiat "Herran haltuun"

- hoitosi on simppeliä

- aina rento meininki

- pakoton ilmapiiri


* Memmu

------------------------------

Leena, olet mielestäni pitkän linjan ammattilainen, joka on uskollisesti kasvattanut omaa tietomääräänsä opiskellen jatkuvasti jotain uutta joko kursseilla tai omatoimisesti muulla tavoin.

Tietosi olet auliisti antanut asiakaskuntasi käyttöön kertoen samalla omia kokemuksiasi. Omat kokemukset tai asiakkaittesi anonyymit kokemukset ovat mielenkiintoisia ja aitoja kuultavia.

Käsittelet asiakkaittesi esiin tuomat asiat hienotunteisesti ja sinuun voi luottaa.

Luottamus liittyy siihen, että ammatillisesti noudatat korkeita eettisiä periaatteita, vaikka niitä ei ehkä ole kirjoitettu esiin. Sinulle hoitotilanteessa kerrotut asiat eivät siirry juorunomaisesti eteenpäin. Periaatteet tulevat käytännön kautta asiakaskuntasi hyödyksi. Luottamus liittyy toisaalta myös siihen, että ammattitaitosi on erinomaisella laadullisella tasolla. Pidät ammattitaitoasi yllä.

Sinulla on mielestäni hieno tapa tuoda oppimiasi asioita esille niin, että en ole kokenut saavani mitään pakkosyöttöä tai tuomitsemista. Omasta puolestani on tärkeää juuri tiedon saanti, se miten tieto itää taas riippuu monista asioista ja saattaa viedä pitkänkin ajan. Syyllistäminen mausteena tietojen jakamisessa ei yleensä auta uuden asian istuttamista elämässä. Ja syyllistämistä ei sinun vastaanotollasi ole ollut.

* Tiina

------------------------------

- aitous, ihmisenä ihmisen rinnalla, sielun tasolla kohtaaminen, läsnäolon taito
- positiivisuus, taito nähdä mahdollisuuksia, hyviä puolia haasteellisissakin kohdin
- pohdiskeleva, katsot asioita monelta kantilta, eri tasoilta
- sosiaalinen, asetut helposti erilaisiin tilanteisiin
- empaattinen, sympaattinen, lämmin, sydän avoinna, ymmärrys toista ihmistä kohtaan, suvaitsevainen


* Päivi

------------------------------

Olen Leenan hoitojen kautta löytänyt Elämänilon! Hoitaessaan Leena on lempeä, lämmin, kuunteleva, hyväksyvä, kunnioittava ja avarakatseinen. Saan olla juuri niin rikki ja keskeneräinen kuin olen. Hoidon jälkeen oloni on tasapainoinen, vaikka olisimme käsitelleet vaikeitakin asioita käynnin aikana. Saan vahvuutta ja uskoa, tämän kautta minulla on mahdollisuus muuttaa arjen muutosta tarvitsevia asioita.
Leena, sinulla on hieno kyky lukea tilanteita ja hoidettavaa. Hoidossasi saa kokea lempeän suhtautumisen sekä lempeät, mutta varmat otteesi. Vahvistat iloa ja positiivisuutta toisessa ihmisessä luontaisella tavallasi. Sinusta huokuu rauha!


* Johanna

------------------------------

Olen ollut Leenan Reikikursseilla. Ne ovat olleet antoisia, selkeitä kokonaisuuksia, olen saanut hyvää tietoa ja käytännön harjoittelua Reikiin. Kursseilla on ollut lämminhenkinen, tasapainoinen ja kaikki osallistujat hienotunteisesti huomioon ottava tunnelma.  On helppoa opiskella uutta asiaa osaavan opettajan johdolla.


* Emppu

------------------------------

Käyn pääasiassa intuitiivisessa selän ja niskan hieronnassa ja myös vyöhyketerapiassa. Kivut ja kolotukset helpottuvat ja pysyvät pois, muutama jakso vuodessa auttaa.


* Mummeli

------------------------------
 

Olen nyt käynyt Leenan hieronnassa vuosia. Leenalla on ihanat sormet, ne hohkaavat lämpöä iholle. Leenalla on juuri sopiva ote hieronnassa, ei liian luja, mutta ei liian lempeäkään. Leena luo olemuksellaan ympärilleen rauhaisan tunnelman, jossa sielu lepää kiireittein keskellä. Suosittelen lämpimästi :).

* M.K.

---------------------------------------