Hyvinvointisi tueksi vuodesta 1998!

Hyvinvointia keholle ja mielelle
 

Olen Leena Kuutti-Fager,  sydäntäni lähellä ovat  luonnolliset, lempeät ja rauhalliset hoitomuodot, jotka auttavat rentoutumaan ja pääsemään eroon esimerkiksi monenlaisista stressivaivoista (unettomuus, uupumus, rentoutumisen vaikeus, päänsäryt ym) ja tunnelukoista. Olen kouluttautunut monipuolisesti luontais- ja energiahoitoalalla.

Hoidoissa ja kursseilla tarjoan hyvinvointia sekä keholle että mielelle. Hoitola Solania sijaitsee Keravalla.

Monipuolisia hoitoja ja kursseja

Energiahoidot, kehoterapia, hengitysterapia ym.  kuuluvat osaamisalueeseeni. Saatavilla on seuraavia hoitoja:

Myynnissä on myös muutamia hyvinvointiasi edistäviä tuotteita. Voit tutustua niihin sivuillani tai tiedustella niistä lisää vaikka seuraavan hoitokäyntisi yhteydessä.

Kursseja, teemailtoja, työhyvinvointia

Järjestän kursseja ja teemailtoja liittyen erilaisiin stressivaivoihin, hengitysohjaukseen ja reikiin. Reikikurssit pidän yleensä hoitolalla, mutta muut kurssit on mahdollista järjestää kätevästi vaikka työpaikallanne. 

Lahjakortteja

Lahjakortilla voit ilahduttaa ystävää, puolisoa tai ketä tahansa jota haluat muistaa tai kiittää. Kysy lisää!

Hellitä, rentoudu, voimistu!

Tunnistatko hyvinvointiasi haittaavia tunnepitoisia tai fyysisiä stressivaivoja, kipuja tai kolotuksia, lihasjännityksiä tai lukkoja kehossasi tai mielessäsi ? Unettomuutta, jännitystä, väsymystä? Hoitojeni avulla voit saada helpotusta olotilaasi ja voimia omaan elämänkohennukseesi. Ota yhteyttä tai varaa aika hoitoon!